Wifi ontvangst versterken

Groter bereik

Verscheidene factoren kunnen uw wifi signaal verzwakken. Dit vertraagt uw internetverbinding. U kunt dit voorkomen door uw wifi ontvangst te versterken. Er zijn verschillende methodes om wifi ontvangst versterken. Koop om te beginnen een router met een groter bereik. Nieuwere routers zenden een sterker signaal uit dan de oudere modellen.

Wifi ontvangst versterken

In het hart van uw huis

Uw wifi ontvangst versterken kan ook door uw computer zo dicht mogelijk bij je router te zetten. Hoe verder de router van de laptop of desktop staat, hoe meer het signaal zal verzwakken. Zet de router centraal in uw huis, dit zal uw wifi ontvangst versterken omdat het signaal niet in een rechte lijn uitgestuurd wordt. Het signaal maakt een volledige cirkel.

Door de router in het hart van uw huis te plaatsen zal u overal in huis een evengoed signaal ontvangen en uw wifi ontvangst versterken.

Geen dikke muren

Het niet gebruiker van uw router in een ruimte met dikke muren of veel metalen structuren zal uw wifi signaal versterken. Hoewel een draadloos signaal door een muur gezonden kan worden zal het toch aanzienlijk slechter worden naarmate de muren dikker worden.

Beveiliging

Let op: zorg ervoor dat je je wifi-beveiliging ook opzet op je versterker. De heren van BeveiligingCrew raden je aan om WPA2 te kiezen!